Anbefalinger

Nedenfor kan du se udtalelser fra personer der er blevet behandlet hos mig. Jeg vil dog gøre opmærksom på at resultater kan variere fra person til person.


Tanja Holst Pedersen //2016
Min datter på knap 9 år var i hypnose, efter vi mistede vores store datter.
Hun var bange for at miste os og rigtig ked af det. Gennem et års tid havde det udviklet sig til næsten natlige mareridt, hidsighedsanfald og træthed, samt at hun helst ville være hos os hele tiden.
Hun kom i hypnose og her 2 uger efter, har hun ikke haft et mareridt siden, hun har meget mere overskud og de små ting der før havde givet et kæmpe hidsighedsudbrud, giver nu et kort "anfald", men så får hun styr på sig selv og tager det stille og roligt.
Hun er slet ikke så udkørt mere, og har sovet i egen seng siden :)
Det er ganske enkelt helt vildt......

Helle //2016
Jeg kom til Irene med flere problemer. Irene var hurtig til at se at der var en sammenhæng i de problemer jeg oplevede... De symtomer jeg havde var natte kramper i underben, pms besvær med voldsomme blødninger og heftige humør svingninger oveni havde jeg meget ømt haleben...At disse symtomer hænger sammen havde jeg slet ikke forestillet mig. Nu efter 8-10 akupunktur/massage behandlinger er jeg sluppet for pms besvær og ikke mindst natte kramper, jeg går stadig til behandlinger og er fuldt ud overbevidst om at Irene kommer til bunds i denne ubalance i min krop????

Cecilie // 2016
Jeg kan varmt anbefale hypnose. Jeg har fået hypnose for præsentationsangst, det har hjulpet mig rigtig meget. Jeg gik før og var meget nervøs når jeg skulle fremlægge i klassen, for alle de andre. Efter jeg har fået hypnose hos Irene én gang, er det blevet meget bedre. Jeg er overhovedet ikke nervøs mere som jeg var før, inden en fremlæggelse. Jeg har lige været til afgangseksamen for 9. Klasse og har gennemført det uden at være nervøs, det ville jeg aldrig have kunnet klare før jeg fik hypnose.

Sonja // 20.16
Jeg har været i Rynkeby på akupunkturskolen hvor jeg 5 onsdage har lagt krop til akupunkturbehandling. På forhånd var jeg lidt skeptisk overfor akupunktur, fordi jeg har prøvet det før, men har ikke følt at det hjalp mig.
Men jeg kom med et åbent sind og var indstillet på at samarbejde.
Nogle af mine problemer var at jeg har svært ved at falde i søvn og vågnede alt for tidligt. Problemer med at komme på toilettet hver dag.
Jeg har lært noget nyt om mig selv og er blevet klar over hvordan tingene hænger sammen i kroppen, på den måde akupunktur virker. Det går bedre med at falde i søvn og lettere med at komme på toilettet selvom jeg har stresset min mave i mange år.
Jeg kan kun sige at jeg har fået noget ud af akupunkturbehandlingen og at det virker på mig.Jeg vil ønske Irene held og lykke med eksamen og kan sige at hun mestre nålene med stor pression og sikkerhed.
Jeg kan med sikker sige at Irene er en dygtig akupunktør og giver hende hermed min bedste anbefaling.
S.M

Karen November // 2015
Jeg har i flere år brugt Irene som massør, og hun er unik!
Nu kom jeg i en situation som jeg ikke kunne se udvej for! blev mere % mere ked af det!, men under en massage behandling vor Irene spurgte ind til mit vægttab, og jeg så fortalte grunden, siger hun, det kan jeg hjælpe dig med,
" hypnose " jeg var bange!! men fik en tid, og ja ---- jeg kan ikke forklare, men kan på krop og sjæl mærke at jeg har fået ro på og er afklaret,efter 1 behandling.
Ikke alt skal kunne forklares! Tak Irene!!
knus fra Karen.

Solvejg Vestergaard // 2015
Jeg vil meget gerne give Irene Hansen min bedste anbefaling.
Igennem flere år har jeg haft tiltagende smerter i min venstre skulder p.gr.a. arbejdsmæssig belastning. Jeg var orienteret om, at operation var behandlingen, men heldigvis spurgte jeg Irene om hun kunne hjælpe mig - og efter bare en behandling forsvandt smerterne.
Jeg er meget taknemmelig og glad for den hjælp jeg har fået - og imponeret over Irene Hansens dygtighed.

Anita // 2015
Hej Alle.
Jeg har brugt Irene og jeg er tilfreds.
Jeg havde et problem med min lille søn, havde en lidt voldsom fødsel og det tog hårdt på ham. Han var konstant ked og ville ikke sove ret meget om dagen eller for den skyld om natten. Vi prøvede alverdens med ham, men til sidst valgte jeg at prøve hos Irene. Jeg valgte zoneterapi til min søn, han var kun lidt knap 3 mdr da vi besøgte Irene til en gang Zoneterapi. Hun arbejde med ham 3 gange, men allerede efter 1 gang var der bedring. Efter alle 3 behandlinger, blev han som en helt anden dreng, som der i dag er en frisk og glad dreng på 10 mdr. Har ikke haft brug for mere behandling efter dette. Så mange tak for hjælpen Irene :)

Lene Poulsen // 2015
Det lyder ikke til at være sandt, men det er det. Jeg har haft uro i mine ben over et år, de har været så ømme som en byld. Hævede og en grim farve. Har været ved læge mange gange, er blevet stoppet med altmuligmand medicin som gav så mange bivirkninger.
Jeg opsøgte Irene, har fået 2 behandlinger med zoneterapi , efter 1 behandling forsvandt uroen og efter 2 behandling kan jeg nu smøre crem på mine ben uden det gør undt. Jeg er bare så glad for jeg tog mig sammen og fik bestilt tid ved Irene, jeg kan varmt Anbefale Irene til jer der går derude med nogle skavanker.
Hilsen Lene Poulsen

Niels Hansen //2015
Nogen gange er det svært at tro på. Men i dag har jeg oplevet noget af det bedste, som næsten ikke er til at beskrive.
Jeg har igennem mange år været syg med betændelse i kroppen. Akupunktur 8 gange hos Irene og jeg kan gå uden at skulle støtte mig til rollatoren. Jeg kan få armene over hovedet, hvad jeg ikke har kunnet de sidste 3 år. Jeg er så lykkelig for at jeg blev anbefalet til Irene.
Hun er en god, glad og snak salig behandler, der ved hvad hun snakker om.
Hilsen Niels

Anne Dorte Fløjborg // 2010
Jeg har fået behandlinger hos Irene for migræne. Allerede efter få behandlinger kan jeg mærke en forbedring i kraft af færre og lettere migræneanfald. Måske sker miraklet, at jeg bliver helt fri for anfald?
Mvh Anne Dorte

Line Svendsen //2010
Hej Irene
Jeg kan varmt anbefale at få bestilt en tid hos Irene.
Jeg har fået behandlinger hos hende af flere gange. Med hendes magiske og professionelle behandlinger, hjalp hun mig, med at få løst op i mine skuldre og ryg.
Vh Line

Helle Jonassen // 2010
Jubiii i dag massage, er der nogen der kan hjælpe mine arme og skulderne, så er det dig Irene, det er jeg bare så glad for, de trænger nemlig. Det kan jeg varmt anbefale :-)

John Nielsen // 2010
Hej Irene
Og så lige en varm anbefaling. Jeg har gennem flere år, og af flere omgange, haft glæde af Irenes kyndige og professionelle behandling, og har fået rettet op på nogle af de skavanker, som kommer med årene.
Så jeg kan varmt anbefale alle at se at få bestilt en tid.
Vh John

Line Svendsen // 2010
Jeg kan varmt anbefale at få bestilt en tid hos Irene.
Jeg har fået behandlinger hos hende af flere gange. Med hendes magiske og professionelle behandlinger, hjalp hun mig, med at få løst op i mine skuldre og ryg.

Anne Dorte Fløjborg // 2010
Jeg har fået behandlinger hos Irene for migræne. Allerede efter få behandlinger kan jeg mærke en forbedring i kraft af færre og lettere migræneanfald. Måske sker miraklet, at jeg bliver helt fri for anfald?
Mvh Anne Dorte

Karen Gorm // 2010
Hej Irene.
Tusind tak for hjælpen, du gjorde det igen. Du trådte til da nøden var størst og i løbet af et par timer, svandt hovedpinen ind til næsten ingenting... hvilken befrielse. Hvis nogen er i tvivl, så bare kom afsted og prøv det, de fingre er magiske og Irene hun kan noget TAK TAK :-)
Vi ses på Tirsdag igen.

peter bay // 2010
Hej Irene
Tak foreløbig for hjælpen med benet, der er begyndt at gå bedre allerede. Håber mange har/får glæde af dine evner du får de bedste anbefalinger herfra. vi snakkes ved til en ny omgang

Lisbeth Jørgensen // 2011
Tak for nogle gode behandlinger.. Det kan varmt anbefaledes.. For behandlingerne hjælper..
Hilsen Lisbeth

Vickie Sørensen // 2011
Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Irene. Jeg har kun oplevet at være i trykke hænder, hvilket er vigtigt når der er noget i vejen og man ikke er helt på mærkerne. Irene er god til at få løsnet op i hele kroppen, jeg bliver altid mødt at professionalisme og ærlighed når jeg får behandlinger.

Lis Pedersen // 2015
Kære Irene, som du ved har jeg store problemer med mine skuldre og nakke. Men du formår at behandle mig, så alle spændinger går væk. Mange tak for din grundighed og dygtighed. Jeg ser altid frem til næste gang jeg skal komme.
KVH. Lis

Susanne Andersen // 2011
Jeg har fået behandlinger regelmæssigt hos Irene de sidste 4 år og har altid været meget tilfreds.
Jeg kan faktisk slet ikke undvære det. Mine bedste anbefalinger.
Susanne

Pia Bruun // 2011
Hej Irene
Mange tak for de behandlinger jeg har fået, det er dejligt at være under god behandling, man føler sig tryg i dine hænder kan varmt anbefaledes...
Hilsen
Pia Bruun


Birthe Haugaard // 2011
Hej
Jeg var i foråret til behandling hos Irene for højdeskræk.
Jeg skulle en tur til Paris og ville selvfølgelig ikke gå glib af en tur i Elfenbenstårnet. Efter blot to behandlinger var min højdeskræk kureret, men samtidig var min køre-, luft- og søsyge også kureret. Jeg kan varmt anbefale Irene.

Britt Lundgren // 2011
Hej Irene
Stort tillykke med fødselsdagen og mange tak for " hård " men god massage jeg har fået i dag, glæder mig allerede til næste gang..
Mvh Britt...

Tone Larsen // 2011
Jeg kan varmt anbefale massage hos Irene Hansen. Der bliver taget "godt fat", og det er den slags massage man kan mærke flere dage efter - på den gode måde. Resultatet holder i lang tid, det er med glæde når det er ved at være tid til en omgang igen. Irene har mine varmeste anbefalinger.

Eva Metum Bærentsen // 2012
Hej Irene
Jeg kan kun tilsluttet mig de forskellige ting der bliver skrevet om dig - jeg får regelmæssigt massage, og har fået det i flere år. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det hjælper. Din massage er helt sikkert med til at holde min hovedpine på et minimum, bl.a. fordi du tager godt fat.
Mange anbefalinger herfra

Sjanne Andersen // 2012
Hej Irene.
Tak for god behandling.
Jeg var i hypnose for ca. 14 dage siden, fordi jeg ikke kan tåle bla. kat, hund og hest.
Jeg har nu været sammen med henholdsvis katte og hunde ca 4 gange siden og i de tilfælde, har jeg været helt fri for at nyse konstant og for at mine øjne kløede og hævede op. Min luftgener er ikke helt væk, endnu. Men en væsentlig forbedring.
Hilsen Sjanne

Aase Schmidt // 2012
Kære Irene
Tak for din hjælp til min hudkløe. Du fandt ud af, at Magnesium hjælper mod muskeluro og Silicium mod hudkløe.
Bedste hilsner Aase Schmidt

Char Hansen // 2012
Hej Irene.
Tusind tak for en ordenlig omgang tæsk i dag, min ryg er som gele og jeg kan bevæge mig uden sammentrækninger i lænden. Det er lækkert. Du har mine varmeste anbefalinger. Ses snart igen:)

sonja madsen // 2012
Sukkertrang.
Jeg kan varmt anbefale hypnose hos Irene, når man som jeg har haft en enorm trang til alt det søde.
På forhånd var jeg lidt skeptisk og nervøs, men jeg var blevet lovet, at jeg ikke ville løbe rundt som en syg høne.
Mit mål med hypnosen var at jeg selv skulle kunne styre mit indtag at kager og søde sager.
Jeg fik resultatet afprøvet i min sommerferie i år, hvor jeg ellers mange gange har oplevet at have det rigtig dårligt efter at have spist for meget slik eller for mange kager.
Nu vidste jeg bare at jeg kun skulle have et stk. kage eller en småkage. Det var meget overraskende for mig at hypnosen virkede og befriende ikke at have sukker trangen.
Hvis du har trang til alt det søde og ikke kan styre det, kan jeg varmt anbefale dig at prøve hypnose hos Irene, det VIRKER.
Hilsen Sonja.

Konni Jensen // 2013
Hej Irene
Kan altså ikke lade være med at dele denne skønne oplevelse med andre ,,,,
...Jeg har gået med noget eksem i mine øjne i ca. 17 måneder og har skulle starte dagen med at dryppe dem og nogle dage helt op til 6 eller 7 gange,,,,,,,,,,
men nu har jeg været til tre behandlinger hos dig, om det så er zoneterapien eller de tre hjerte magneter som har hjulpet mig , var hos dig sidste gang i lørdags, og søndag morgen da vågnede SKULLE JEG IKKE STARTE DAGEN MED AT DRYPPE JUBBI JUBBI...........
Det er meget svært at fortælle om den skønne følelse, men vil bare sige hvis der går nogle der ude med et eller andet som kan gøre ens hverdag rigtig "træls" , så ring til Irene hun er simpelthen bare fantastisk,,,,,,,,,,

Sonja Truelsen // 2013
Hej Irene.
Tak for de super gode behandlinger, jeg får hos dig, du er god til at holde skavankerne væk, som jo kommer med årene :)
Kærlig hilsen Sonja

Tine Poulsen // 20.13
Hej
Jeg har nu fået 3 behandlinger med nåle (akupunktur) ved Irene i forbindelse med en dårlig albue/sener og det er dejligt at der fra gang til gang har været en stor bedring så det nu næsten er væk..
Kan varmt anbefale andre at prøv det for evt. andre skavanker.
Hilsen Tine

Anne-Marie // 2014
Hej
Efter en perioden med svimmelhed, nævnte jeg det for Irene.
"Jamen, det ordner vi lige" - 1 behandling og jeg var ovre mit problem. Tak.
Hilsen Anne-Marie

Henny Andersen // 2014
Hej Irene
Det er nu en uge siden, jeg fik zoneterapi og 2 akupunkturnåle i benene. Jeg har stort set ikke haft slim i halsen siden. De sidste 3 dage har jeg gået ca. 4 km. Uden at spytte en eneste gang. Dejligt.
Hilsen Henny

Dorthe Højbjerg // 2015
Hej Irene
Tak for god behandling hos dig selvom det nogle gange kan mærkes lidt meget ind imellem:-) skal lige over denne meget dumme forkølelse og hoster så ses vi igen Ps kan varmt anbefale dig:-)
Hilsen fra Dorthe

John Eskildsen // 2015
Jeg Blev behandlet af Irene med akupunktur mod ondt I halsen og har det meget bedre, dejligt.Et stort tak til Irene.
Hilsen John

Mona Madsen // 2015
Hej Irene
Tusind tak for "en ordentlig omgang" i dag. Skønt, at kunde dreje hovedet. Fantastisk god oplevelse. Var ellers lige ved at tro, at det gamle skelet var groet helt sammen. Bestiller en ny tid snart, så nogen af de andre gamle skavanker får en tur????
Hilsen Mona

Lone // 2015
Hej Irene!
Ja jeg kan jo kun sige god for dig, for dygtig er du nu, og sød og rar. Så behøver jeg vist ikke sige mere vel ;-)
Knus Lone

Anita // 2015
Hej Irene
Tusind tak for endnu en gang zoneterapi .
Nu har jeg været ved dig 2 gange og det er bare en fantastisk oplevelse. Har lige booket en ny tid så jeg er ikke helt skræmt væk, overvejer stadigvæk dit tilbud om det der plaster. Tror nok du får mig overtalt. Så må vi se om du også får mig på de der "nåle" på et tidspunkt;)
Kan kun varmt anbefale Irene til andre, hun er bare et fantastisk menneske, og hun går virkelig ind og arbejder med folk. Hun er god til at spørge, men også lytte til en så hun ved hvad hun skal arbejde mere i dybden med
Mange hilsner
Anita Eriksen

Sandy C. T. // 2015
Jeg går i behandling hos Irene for depression og for at stoppe med at ryge hash.
Hashen blev lagt fuldstændig på hylden efter 3. besøg. Og hvad humøret og selvtilliden angår, har jeg aldrig haft det bedre.:-)
Endvidere har min mormor på 76 somre, haft sit første besøg hos Irene i dag, årsagen er meget personlig. Men for første gang i 13 år har jeg i dag hørt hende sige, at hun har, kunne slappe af.:-) <3
Problemet er langt fra løst, og vi er indstillet på at det tager tid, og gentagende behandlinger. Men det virkede/virker og det er bare så stort! - og vidunderligt! Og det hele værd.:-)
Jeg kan varmt anbefale Irene.
Tak for alt indtil nu, Irene. Vi ses snart igen.