Priser og behandlinger

Info


ZONETERAPI

Zoneterapi er en massageform under fødderne. Kroppen afspejler sig igennem dine fødder.

Via zoneterapi kan der arbejdes med ens organer og skabes balance i kroppen. Eks. på nogle af de problemer hvor zoneterapi ofte anvendes, er barnløshed, inkontinent, forstoppelse og hudproblemer mm. Symptomer der oftest skyldes ubalance imellem organerne.

Behandlingens varighed afhænger af ubalancens karakter og kan være forskelligt fra person til person. Jo hurtigere man kommer i behandling, desto færre behandlinger skal man normalt have. Reaktioner efter behandling er typisk træthed og fysisk afslappet. Affaldstoffer bliver tvunget ud af ens system og kan oftest ses i urinen og øget tarmfunktion.

MASSAGE

Massage er en af de mest anvendte behandlingsmetoder i Danmark.Bearbejdelse af kroppens muskler, stimulerer og medvirker til at udrense og fjerne kroppens affaldsstoffer.

Jeg tilbyder dybdegående massage, så kroppen igen kan slappe af.
Det er vigtigt, at du siger til og fra i forhold til behandlingens tryk, du skal have en god oplevelse af massagen.
Det skal gøre ondt på en god måde og hvor du mærker en god effekt i musklerne.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en behandlingsform med nåle, i de 24 meridianer der løber på kroppen. Akupunktur har rødder flere tusind år tilbage i Kina. Behandling med akupunktur anvendes ved ubalance i kroppen, der har ligget stille igennem årene. Akupunktur stimulerer de opbyggende kræfter, der allerede findes i kroppen, for at regulere denne strøm af livskraft vi er født med.

Akupunktur kombineres ofte sammen med zoneterapi, ofte forstærkes virkningen bedre i kroppen over tid.

HYPNOSE

Hypnose er en tilstand eller en proces, der minder om det at dagdrømme eller at falde i staver. Det opleves ofte, som om man bare sidder med lukkede øjne og slapper af og ellers er helt klar over, hvad der sker, og hvad der bliver sagt.

I denne tilstand kan dit sind være åbent og modtagelig for at forandre sig i en positiv retning. Derfor kan mange problemer ændres i hypnose med meget gode resultater.

Der er meget stor sandsynlighed for, at du let vil kunne gå i hypnose. Det er en medfødt evne som næsten alle har, idet den gør brug af din forestillingsevne, som du bruger dagligt. Behandlingsforløbene er som regel meget korte ved hypnose. Du kan kommer i direkte kontakt med din underbevidsthed, herved kan langt de fleste problemer ændres, ofte ved første behandling.

Mine erfaringer hvor hypnose har virkning er inden for: Rygestop. Tourettes. Angst. Køresyge. Højdeskræk. Trang til søde sager. Eksamen skræk. Spiseforstyrrelser. Søvnproblemer.


Vissenbjerg Klinikken

v/ Irene Hansen
Vestergade 17
5492 Vissenbjerg
Cvr. 19771741

Tlf. 22120836
E-mail: ihklinikken@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk